Renée Voltaires vita sesamkex

Jag säger det på en gång så är det sagt – de är hiskeligt dyra. Men nu när det är sagt kan jag övergå till det positiva med Renée Voltaires vita sesamkex, och det är ungefär allt annat! Smaken och konsistensen är perfekta, helt i min smak. Både knapriga och lite sega på samma gång. Och sesamsmak blir liksom aldrig fel.
Vi har hittills ätit kexen med naturell Philadelphia. Aldrig provat något annat för från första tuggan kändes det så rätt. Det man har på får liksom inte ta överhanden, sesamsmaken måste ju få vinna. Men en vacker dag, om några påsar kex till, då ska jag prova något annat till. :-)

Kexen innehåller råris, vita sesamfrön, tamari, rårissirap och kudzu. Där jag köpt dem har de kostat 40-45 kr per påse om 75 gram.

Image

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s