Fisherman’s Friend (och om bloggandet)

Inte ett inlägg om vegetarisk mat direkt kanske… men jag vill göra ett litet inlägg så att ni inte glömmer bort mig! :-) Jag har inte bloggat så flitigt på sistone tyvärr. Det är inte så att jag är på väg att sluta blogga men det händer lite mycket i mitt liv just nu som gör att motivationen och orken tryter emellanåt. Men jag finns kvar här, bara inte lika ofta just nu.

Har via Smartson fått testa de nya smakerna av Fisherman’s Friend. Spearmint-varianten är det inget som helst fel på, den smakar mint… och i övrigt känns den som Fishermans brukar göra. Så är jag sugen på mint kan jag absolut tänka mig att köpa den. Men Tropical, oj vad god! Den kommer jag definitivt att köpa i framtiden!

Bild

Bild

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s