Bonniers vegetariska kokbok

Vill tipsa er om den finfina boken Bonniers vegetariska kokbok. Det är en lakto-ovo-vegetarisk kokbok, dvs ägg och mjölk ingår i recepten. Den grupperar recepten efter måltidstyperna frukost, lunch, middag och sedan helgdagarna för sig. På fredagskvällen ska det gå fort men vara riktigt gott, på lördagarna är det bl.a. olika teman och på söndagen är det rätter som tar lite längre tid att laga. Säsongstänket för råvaror finns med här också. Sist men inte minst så blir det fest! Det är en trevlig kapitelindelning tycker jag.

Boken har fina bilder och tydliga instruktioner. Den är ganska stor och tung men det gör inget för min del, antingen sitter jag ner och bläddrar i den eller så ligger den på köksbordet medan jag lagar maten/läser i receptet.
Så, vad sägs om Indiska linsbullar med myntasås, Quornplättar med dilltsatsiki och rödkålsbulgur, Kryddiga plommon med yoghurtparfait eller Chokladbollar raw-style? Åtminstone blir jag sugen och är mycket nöjd med inköpet av Bonniers vegetariska kokbok!

bonniersvegetariskakokbok1

bonniersvegetariskakokbok2

bonniersvegetariskakokbok3

bonniersvegetariskakokbok4

bonniersvegetariskakokbok5

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s