Julen är över + sjuk + julklappar

Julen är över och för min del har den varit lugn. Då jag inte brukar känna av vaccinationer kände jag mig trygg med att ta ett par sådana den 20 december… Man kan tydligen inte ha tur jämt för usch vad de där sprutorna gjorde mig dålig, mår inte bra än! Feber, ont i kroppen och annat elände. Lägg till det en visdomstand som bestämt sig för att göra ytterligare ett försök att komma upp på ett ställe där det inte finns plats för den! Aj!
Så det har inte blivit särskilt mycket av varken matlagning eller fotande tråkigt nog. Gjorde Rocky Road och ett gäng quornbullar och tog med till julfirandet hos mina föräldrar. Mamma hade gjort en grönkålsgratäng som passade finfint till mina quornbullar så jag blev mätt och belåten ändå.

Tydligen har jag varit snäll i år, de fina julklapparna jag fått tyder på det i alla fall! Ett par köks-relaterade  är de här, ett fat från Pip Studio (ett favoritmärke helt klart!) och en gryta från Le Creuset (önskade mig presentkort för att ha råd med just en sådan). Är så glad över dessa nytillskott till köket. :-)

Önskar er en god fortsättning! Och i början av 2014 ska jag väl vara frisk igen hoppas jag, så att jag orkar stå vid spisen igen.

pipstudiofat

lecreusetgryta

3 reaktioner på ”Julen är över + sjuk + julklappar

  1. Pingback: Risgrynsgröt |

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s