Glutenfri pasta från Le Veneziane

Pastan vi åt till quornsåsen i förra inlägget var denna från Le Veneziane. En ägg- och glutenfri pasta gjord på majsmjöl. Varken Peter eller jag har (vad vi vet) problem med gluten så anledningen till att vi åt den är helt enkelt för att den är så god! Jag fick den på tjejmiddagen nyligen och gillade den skarpt så jag letade snabbt reda på den i butik, hittade den på ICA Maxi.
Smak och konsistens skiljer sig inte särskilt mycket från ”vanlig” pasta och Peter sa att om jag inte sagt något hade han inte märkt att det var något annorlunda med den. Det får väl ses som ett mycket gott betyg på en glutenfri produkt?

glutenfripasta

2 reaktioner på ”Glutenfri pasta från Le Veneziane

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s