Alla behöver äta

Ja, även fåglarna! Jag matar fåglarna större delen av året, från höst till vår. Det är rogivande att sitta och titta på dem när de äter. Olika arter har olika ät-stilar och olika mattider, man kan nästan ställa klockan efter dem!
En av rätterna som serveras just nu är Fylld kokosnöthalva. Enkel att laga till – jag smälte kokosfett, lät det svalna en aning, rörde sedan ner fröblandning och tryckte i massan i en halv kokosnöt med snöre i. Det stelnar fort sen så är det bara att hänga upp godsaken i lämplig gren.

fagelmat1

fagelmat2

En reaktion på ”Alla behöver äta

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s