Alpro My Mild and Creamy

Hämtade ett paket på posten igår, det var Alpro som skickat ett fint paket fullt med godsaker! En kylväska med två frysklampar (som blir perfekt till sommarens picknickar!) var fylld med fyra sorters Mild & Creamy-yoghurtar.  Dessutom fyra olika toppings – kokos, mynta, müsli och torkade mangobitar.
Tanken är att inspireras till nya frukostupplevelser genom att kombinera yoghurt och toppings. Flera toppings finns och jag fick just dessa. På Alpros hemsida kan man skapa sin egen kombination och har då chans att vinna sitt kit.

Till frukost idag åt jag jordgubb-rabarberyoghurten och testade mina toppings var för sig. Godast till yoghurten var kokosen. (Fast den torkade mangon var godast i sig, de bitarna vill jag äta i stället för godis!)

Jag är jätteglad över paketet och ser fram emot att prova massor med olika kombinationer framöver. Egen müsli gör jag då och då och testar olika smaksättningar, nu har jag fått ännu fler idéer! Alpros yoghurt har jag ätit flera gånger tidigare och gillar då som nu.

alpro

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s