Indisk mat. Och fruktgröt förstås!

Igår åt Peter och jag middag på den indiska restaurangen Ellora. Har säkert nämnt det tidigare att de flesta gånger vi äter middag ute så blir det indiskt. Ingen av oss tröttnar någonsin en gnutta på det! Och jag äter nästan alltid Palak Paneer (heter Palak Ponir på Ellora) vilket är spenat med indisk ost. Det är sååå gott! Och vitlöks-naanbröd till… ojojoj! Har ni inte testat tycker jag att ni ska besöka en trevlig indier och göra det. :)
Åker vi utomlands så letar vi upp indierna där också. Har gjort paneer-ost här hemma ett par gånger och spenatsås men har ännu inte riktigt fått till det lika gott som hos till exempel Ellora.

Nu ska jag tjata om min älskade fruktgröt igen, för idag lyckades jag göra den godaste hittills. Banan, nektarin och jordgubbar mixade jag ihop och det blev verkligen en fullträff. Lite mandelmjölk till det och jag befann mig i frukosthimlen!

fruktgrot

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s