Dagen och en hälsosam shot

Åh vilken härligt solig och varm dag vi haft här idag! Jag har njutit av den till fullo. Vaknade och gick upp tidigt och gjorde mig en god frukost. Naturell sojayoghurt med müsli och Bara Bär havtorn-mango. Tog fram råsaftcentrifugen och gjorde oss en varsin frukost-shot också, full med nyttigheter. (Det blev lite juice över, den hade vi i vår eftermiddags-smoothie.)
Efter frukosten städade jag någon timme och sen bar det iväg till elljusspåret för en löprunda – så skönt att få röra på fläsket! :) Till lunch grillade vi, hamburgare till pojkvännen och grilloumi till mig, grönsaker och gårdagens hummus till. Det var så varmt och skönt mot husväggen i solskenet att vi satt kvar en stund efter lunchen och bara njöt. Passade på att läsa om frukostar i Paulúns GI-frukost-bok. Jag älskar att bläddra i kokböcker!
På eftermiddagen tog vi en tur till Peters bror och hans fru för en fika, åkte vår gamla veteranbil som fick komma ut för första gången i år – mysigt!

Snart är det dags att stänga ner datorn och släcka lamporna inför Earth Hour. Lämnar er för idag med receptet på frukost-shoten och några bilder från dagen.

Kör följande i råsaftcentrifug:

2 blodapelsiner
1 röd paprika
2 äpplen
1 cm färsk ingefära

frukost

lunch

boklasning

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s