Frukost i solen

Åh vilken härlig dag! Tog sovmorgon och vaknade till fågelkvitter och solsken. Så snart jag stigit upp och gjort ett par yoga-solhälsningar packade jag upp det caféset jag köpte för några dagar sedan. (Det regniga vädret har gjort att jag inte velat det tidigare.) Cafésetet är egentligen tänkt att stå i mitt lilla växthus jag hoppas få på plats i år men jag kände att äsch, jag köper det redan nu så kan vi använda det på altanen tills dess.
Väl på plats invigde jag det med en god frukost.  I skålen är det Alpros sojayoghurt med blåbärssmak, havrekärnor + hälsogranola från Risenta och skivad banan. Ett glas färskpressad apelsin och senaste numret av Matmagasinet Vego till det.

Idag står ett löppass, tvätt-vikning och en tur med vår veteranbil på schemat. Och Peter har beställt hemmagjord glass idag så det ska jag försöka fixa också.
Hoppas att även ni har en härlig solig lördag! :)

Caféset 599:- och dynor 59:- styck, allt från ICA Maxi.

cafeset

frukostisolen

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s