Alpros mandelmjölk i ny storlek

Alpros sötade mandelmjölk finns nu i en mindre förpackning. Utöver den gamla 1-liters så finns nu också en på 250 ml. Med sugrör på ryggen, perfekt när man är på språng.
Jag använder deras osötade mandelmjölk nästan dagligen, oftast till gröt, kräm och smoothies. Ibland också i matlagning. Såklart önskar jag att denna nya lilla var osötad men har ändå funnit ett perfekt användningsområde till den – bilsemester! Vi kommer att bila i sommar utan möjlighet till att kyla matvaror en längre tid. (En elektrisk kylväska kommer helt enkelt inte att få plats i vår lilla veteranbil tillsammans med oss, tält, sovsäckar och all annan packning så vi siktar på att vara utan kylmöjlighet helt enkelt. Utmaning javisst! :)) Oöppnad håller sig mandelmjölken utan kylning men öppnad måste den stå kallt. En hel liter får vi inte i oss under en måltid så de små blir perfekta!

Stor och liten mandelmjölk
alpromandelmjolk

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s