Glad Påsk!

Hoppades kunna bjuda er på ett recept på en smarrig påskkaka så här på påskafton. Vi hade nämligen ett par vänner på besök igår och bakade en riktigt påsk-gul en. Men den blev ingen höjdare tyvärr… Smaksatt med morot och citron med en glasyr smakandes saffran och citron kändes den lite… märklig… tyckte de flesta av oss men framförallt blev konsistensen alltför kompakt. Så nej, ni får nöja er med en bild på den och en påskhälsning från mig till er. :)

Fast chokladäggen åt vi upp, varenda ett av dem!

påsktårta

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s