Visdomstands-smoothie

Jag har en visdomstand som bråkat med mig till och från under flera år. Den vill växa fram men tar minst sagt god tid på sig. Nu är det dags igen och jag verkar dessutom dragit på mig en rejäl inflammation i tandköttet kring tanden den här gången. Har ont ont ont! Har tid hos tandläkaren i morgon eftermiddag och jag hoppas att hen kan göra något bra då.

Att tugga är inte det mest lockande just nu… men runt ett-tiden i dag kände jag att någon frukost behöver jag nog få i mig idag i alla fall. Det blev en smoothie, en sådan behöver ju inte tuggas! Jättefräsch och god! Döpte den till Visdomstands-smoothie så klart! :-)

2 nektariner, en halv honungsmelon och en fp Lindahls kvarg med persika-passionssmak. Mixa – klart!

smoothie

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s