Ny bönpasta

Det fullkomligen sprutar ut nya produkter nu för tiden. Hinner inte med att prova ens hälften av det jag skulle vilja. Ett trevligt ”problem” i och för sig. Något jag köpte nu i veckan, dock inte hunnit testa än, är Risentas bönpasta. Det finns tre varianter och jag köpte två av dem – fettuccine gjord på gröna resp. gula ekologiska sojabönor. Den tredje varianten är spaghetti gjord på gula sojabönor.
Beskrivning jag hittat om den säger:
”Förutom hög proteinhalt, högt fiberinnehåll och lågt GI har bönpastan ett lågt kolhydratinnehåll med långsamma kolhydrater vilket ger en lång mättnadskänsla. Bönpastan är helt ekologisk, har en liknande konsistens som färsk pasta och smaken kan liknas vid ”vanlig” pasta.”

Ser fram emot att testlaga!

risentabönpasta

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s