Året 2014, del 1

Ännu ett år är snart förbi. År 2014 närmare bestämt och jag tänkte att vi ska ta en titt på det månad för månad. Först ut är januari – mars och en bild som visar något jag gjorde den månaden och en sak jag svängde ihop i köket.
Blev lite förvånad när jag kollade igenom mina foton, jag brukar fotografera MASSOR! Men nu hade jag svårt att hitta bilder. Fick ta mobilen till hjälp för att få ihop det.
Nåväl, vi börjar!

Januari
I jul- och nyårstider lägger Peter och jag pussel. 1000-bitars oftast, det är lagom och detta med gamla fordon var riktigt fint tycker jag! Fast i år ska vi ge oss på ett 2000-bitars… vi lär väl få sitta till midsommar…
Januari

Jag lagade en grönkålsfrittata med rökt fetaost som var jättegod! Ett tips till årets julbord.
Januari_mat

Februari
Den månaden fyllde jag år och fick bl a ett vidvinkelobjektiv i present. Var förstås tvungen att testa det så fort som möjligt och även om denna bild inte är den bästa för att visa själva vidvinkel-grejen så kan jag ändå meddela att det är grymt! Lådan det kom i står på bordet och vinflaskorna där är nyss inköpta och väntar på den stora födelsedagsfesten som ägde rum några dagar senare.
Februari

En saffransaioli var det enda jag lagade och bloggade om i februari vad jag kan se. (Undrar vad vi åt den månaden?) Inte ens en bild lyckades jag få fram…
Februari_mat

Mars
I mars njöt jag av alla fina blommor jag fick på mitt födelsedagsfirande!
Mars

Att jag åt halloumi denna månad är inte så förvånande, det gör jag nog varje månad. Här fick den sällskap av koriander och lime.
Mars_mat

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s