Grand Sud Merlot

Vin på PET-flaska känns kanske inte så festligt men låt inte det hindra dig från att prova Grand Sud Merlot. Allt annat är nämligen bra. Smaken är finfin och priset toppen! PET sägs ju dessutom vara mer miljövänligt än glas så det blir ju tummen upp för det också även om festkänslan inte infinner sig på samma sätt.
Flaskan är på hela en liter och kostar 69 kronor (+ 1 kr i pant).Vi drack den ofta förr om åren, då köpt utomlands, men nu finns den på Systembolaget.

Utöver det goda vinet bjöd gårdagskvällen på en slätmixad soppa till förrätt – zucchini, palsternacka, örtkryddor och havregrädde var innehållet i den bland annat. Till varmrätt åt vi ost- och örtgratinerade marinerade quornfiléer med klyftor av vanlig potatis och sötpotatis. Kvällen avslutades med filmtittande i tv-soffan och en skål med naturgodis. Nötter i choklad, frystorkade jordgubbar i yoghurt och sånt ni vet… ååh vad farligt gott det är!

grand-sud-merlot

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s