Ett par tips

Det är förfärligt vad sällan jag skriver här nu för tiden!
Jag tänker inte haspla ur mig en massa ursäkter kring det för det vill ni inte läsa kan jag tänka mig. Fast det jag kan säga är att jag inte har några tankar på att sluta blogga! Det är väl helt enkelt bara så att jag är en periodare.

Nu kikar jag in för att ge ett par tips. Först ut är dessa söta små glassbakelser som vi bjöd Peters föräldrar på nyligen. De var här för att fira min födelsedag och jag är inte så förtjust i tårtor så jag bjuder sällan på det. Noblessechoklad, köpt vaniljglass med krossad choklad, chokladsås och jordgubbar. Så enkelt och snabbt att göra bakelser av det!

glassbakelser

 

Pulled jackfruit har jag läst om både här och där. Många tycker tydligen att det är galet gott! Kanske var jag ingen duktig kock när jag svängde ihop rätten men det blev ingen favorit hos mig. Jag gillade inte konsistensen och tyckte att frukten smakade surt (kanske skulle jag sköljt den noggrannare?). Dock annorlunda och roligt att prova så tycker du att det låter intressant – googla så hittar du recept. Jag läste många och gjorde sedan en variant inspirerad av dem.

jackfruit

pulledjackfruit

 

Till Supermiljöbloggen har jag bidragit med det här receptet på en pasta med silkestofusås.

Pastasås-med-silkestofu

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s