Kompis i köket – Lékué Decopen

Det var ett tag sedan jag skrev om en kökskompis så nu tycker jag att det är på tiden! Det finns så mycket bra grejer att ha i köket. Exempelvis dekorspritsen Decopen från Lékué. Med den går det lätt att fylla saker och att dekorera. Jag har mest använt den till att fylla saker – ischokladformar med ischokladssmet och färska hallon med smält choklad till exempel.
Jag har sett att det finns en större variant och en med flera spritsmunstycken.

En bra sak att ha i köket är den helt klart. Hur jag skulle fått in chokladen i hallonen så där fint annars, det vette sjutton!

lekue

dessert

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s