GB Sandwich-glasstårta

Pinterest är en bra källa till inspiration, vad det än handlar om. Jag kan fördriva långa stunder där med att titta på tips för trädgården, träningen, make-upen och inte minst för matlagandet. Det är på just Pinterest jag sett glasstårtor gjorda av GB Sandwich-glassar. En rolig och smidig idé tyckte jag från första stund så den behövde testas förstås!
Svärföräldrarna var här på fika idag och vi smällde i oss hela härligheten som gjordes av sex stycken sandwichar.

Jag la tre stycken i botten och tre ovanpå, med vispad grädde mellan lagren. Täckte alla sidor och ovansida med grädde och garnerade med vad som fanns hemma vilket var jordgubbar och olika strössel. Enkelt och gott!

sandwichglasstårta1

sandwichglasstårta2

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s