Frukostblåbär från skogen (och senare en stackars fågel)

Ännu har inte min semester börjat men eftersom det är söndag så innebär det för mig att jag är ledig ändå. Lediga dagar på hemmaplan börjar jag gärna med att plocka blåbär på tomten.
Nu small det till och det visade sig vara som jag befarade – en fågel flög in i vardagsrumsfönstret och dog. Det gör mig lika ledsen varje gång det händer. Peter får hjälpa mig att ge den en fin plats att sova på.
Hur som helst, var var jag…
Blåbär ja. Vad tråkigt det blev nu…
Jag plockade mig i alla fall lite blåbär nu på morgonen. Ok förmiddagen, sov länge idag. De ska jag om bara några minuter ha på min frukostgröt. Det ska bli gott. Ett par grapefrukter ska jag pressa och dricka till.

blåbär

skog

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s