Dippade små filéer

Vi fick hem en flaska woksås via Smartson, för att testa och betygsätta. Soy & Sweet Chili-sås från Santa Maria var det. En woksås visserligen men jag valde att testa den genom att dippa Quorns minifiléer i såsen istället. Som ett litet eftermiddagssnacks före middagen igår.
Ett par saker kunde jag konstatera:
jag är knasig som inte köpt minifiléerna på länge för de är SÅ goda
och
woksåsen passade utmärkt som dipsås, jättegod!

Nu låter detta inlägg jätte-reklamigt, men jag ska som jag brukar försöka vara tydlig. Smartson-testerna kan alla söka till, det är inget samarbete kopplat till denna blogg, läs mer på Smartson. Quorn är en favorit hos mig sedan många år och jag har själv betalat för filéerna. Och just därför skriver jag gärna om quorn – för att jag gillar det helt enkelt.

Hmm, jag måste komma på ett bra sätt att förmedla detta framöver. Kan ju inte skriva långa texter om det här varje gång jag nämner en specifik produkt… För det är svårt att INTE skriva om specifika produkter. Jag fotar produkter och såna syns helt enkelt då och då och jag nämner produkter vid namn. Oavsett samarbete eller inte. Vilket jag för övrigt inte har så många av, det sker sällan.

Hur som helst – ett trevligt litet varmt snacks var det. :-)

soy sweet chili

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s