Ett kilo frysta skalade vitlöksklyftor

En onödig produkt kanske några skulle säga. Kanske t o m lite ofin och sunkig?
Oumbärlig och helt fantastisk säger jag! Jag talar om påsen med ett kilo frysta skalade vitlöksklyftor. Hittade den på Willys för en dryg vecka sedan och redan efter första använda klyftan var den en favorit i köket som jag aldrig mer vill vara utan! Älskar den!

Så smidigt med färdigskalade klyftor. Inte dyrt heller, tror jag gav strax under trettio kronor för påsen. Vet däremot inte om mina arbetskollegor är lika förtjusta i den då jag sedan köpet av den ätit stora mängder vitlök dagligen haha!

Frysta skalade vitlöksklyftor

4 reaktioner på ”Ett kilo frysta skalade vitlöksklyftor

 1. Vad gäller smak och utseende har jag inget att anmärka på. De smakar mycket och ser fina ut, inga fläckar eller så.
  Som jag förstår det packas produkten i Belgien. Odlingsland vet jag inte, kanske det varierar varifrån de köper in?
  Mer info finns på deras web: http://begro.be/

  Personligen så tror jag att frysta livsmedel ofta är av mycket god kvalitet. Ibland t o m bättre än färska.

 2. Hej Jag köpte en påse frysta vitlöksklyftor på willys för ett par månader sedan helt perfekt det stora problemet nu är att jag hittar inga alls mer i någon butikskedja. Jag har sökt som som galning.Var hittar jag dom ?

  • Hej! Jag har själv fortsatt att köpa dem, efter att jag skrev det här inlägget. Alltid på Willys och där såg jag dem senast för någon vecka sedan. Fråga personalen på din Willys-butik!
   Är ju bra att vi köper produkten och frågar efter den så att den inte försvinner för oss! :)

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s