När man bara rör ihop något

Det är inte så ofta jag visar er vad vi äter luncher eller middagar då vi ”bara rör ihop något” av det som finns hemma. Sådant det varken finns eller skrivs ned recept på. Vet inte om det är något ni vill se ens? Eller är det bara intressant med fullständiga recept? Skriv gärna en kommentar så jag vet! :)

Det här är i alla fall en typisk sån där rätt som blir till när vi inte har planerat vad vi ska äta. Och just den här blev riktigt god!
Kokt ris (vildrismix från Saltå kvarn) som blandades med broccolibuketter och skivade broccolistjälkar som först kokats och sedan brynts i olja. Stekt halloumi, stark ajvar relish, tomat och avokado.
Krångligare behöver det inte vara för att bli gott!

halloumi-och-råris

2 reaktioner på ”När man bara rör ihop något

 1. Hej! Har precis hittat hit tack vare din goda marinad till quornfiléer, tack för det!
  Jag tänkte bara säga att det här när man bara rör ihop något vill jag verkligen se mer av. Tycker själv det kan vara lite klurigt att bara hitta på något och om man hittar ett recept så är det ALLTID något som saknas!

  Vi har precis börjat att aktivt införa lite mer vego på vår meny här hemma, eftersom dottern verkar vara född vegetarian (gillar verkligen inte kött) och önskan alltid funnits hos oss men inte riktigt kunskapen. Så vi kommer nog fortsätta hänga lite i din blogg och inspireras.

  Må gott!

  • Hej, vad roligt att du har hittat hit!

   Jag känner igen det där med att det ALLTID är något som saknas när man hittar ett recept man vill laga. Det blir oftast att jag bara rör ihop något och det är väl bland annat därför som jag tycker så mycket om att laga efter recept när jag väl gör det. Det är riktiga högtidsstunder för mig, medan många andra verkar tycka att det är supertrist.
   Däremot är jag lite dålig på att få upp på bloggen sådant som jag lagar efter eget huvud, men det ska jag försöka bli bättre på. Inte minst nu när jag vet att du vill se mer av sånt! :)

   Ha det bra!

   //Ullis

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s