MAX nya vegoburgare

Igår kväll testade vi ett par av Max nya vegoburgare som de tagit fram till sin Green-familj. Sex olika rätter har de i den menyn varav en är vegansk och ett par går att få veganska om man ber om det. Ett strålande initiativ tycker jag och som jag verkligen ville både testa och gynna!

Vi slutade nästan helt att äta på Max för några år sedan, dels för att de slutade med falafelburgaren och dels för att vi upplevde att servicen blev allt sämre på alla de Max vi besökte. Även för att vi äter snabbmat allt mer sällan. Men nu ville jag testa nya gröna burgare oavsett tidigare upplevelser. Jag menar det är ju så kul när det släpps sådana!

Vi åkte till Max-restaurangen i Länna strax utanför Stockholm. Knappade in vår beställning i Express-automaten och fick vår mat i handen (take away-påse) 35 minuter senare. 35 minuter!!
För att göra en lång historia kort så fungerade det uselt där och vi var inte de enda som var missnöjda med den dåliga servicen och den långa väntetiden. Max i Länna besöker vi inte igen.

Burgarna vi köpte var BBQ Sandwich och Halloumiburgare och de var betydligt bättre upplevelser än själva beställningen.
Som det brukar vara med snabbmatsrestaurangs-hamburgare så var de inte lika fina i verkligheten som på bild. Det har jag hört många gnälla över genom åren men det är som det är med den saken tänker jag. Smakerna på burgarna däremot var riktigt bra! Halloumin mild men samtidigt smakrik. BBQ-burgaren på tok för stark i mitt tycke men efter att jag plockat bort all jalapeño jag kunde hitta var den mycket god. Fortfarande så pass stark att jag inte tror den funkar för alla dock. Se bilderna nedan för ingredienser.

Jag vill gärna hitta en Max där servicen fungerar så jag kan/har lust att äta burgarna igen. Och testa de andra veggorätterna på menyn! Men just nu känner jag mig lite irriterad på dem. Fast har du vägarna förbi en bra Max-restaurang – testa dessa burgare för sjutton!

BBQ Sandwich

max-bbq-sandwich

max-bbq-sandwich-ingredienser

Halloumiburgare

max-halloumiburgare

max-halloumiburgare-ingredienser

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s