Nu blir det liveblogg!

Just nu på vår altan – årets första korvgrillning! Ja om man får räkna grillning på elgrillen förstås. Det kändes lite överdrivet att brassa på kolgrillen för en snabb korv-med-bröd-lunch. Även om det händer att vi gör det också.

Jag var bara på ett kort jobbmöte i morse och Peter har ett på eftermiddagen. I övrigt är vi hemma flexlediga idag vilket känns så lyxigt!
Strax ska jag ta tag i arbetet med att göra i ordning växthuset för sommaren. Att städa i det och att tvätta rutorna och sånt är väl inte riktigt lika kul som att gå dit för att skörda grönsaker och dricka vin… men lite skoj ska det bli ändå! Ju tidigare man gör det desto snabbare kommer man till det roliga. :-)

image

image

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s