Myplantbasedstory – frukost med Alpro

Bakom hashtagen #myplantbasedstory finns Alpros utmaning att försöka få oss att äta mer växtbaserat. Att under 21 dagar (med start igår) göra små förändringar mot ett grönare liv.

I samband med starten igår bjöd Alpro på pressfrukost och jag och ett antal andra bloggare var inbjudna. Vi fick hugga in på en härlig vegansk frukostbuffé. Alpros produkter förstås, nybakt bröd med olika röror, smoothie, frukt och nötter mm.

Jag gillar Alpros produkter sedan länge och det var roligt att få testa några av de nyare produkterna som jag ännu inte hade ätit. Kokosyoghurten blev en favorit!

Helt växtbaserat äter inte jag. Men jag går allt mer åt det hållet och jag strävar efter att fortsätta göra det. Nu är jag än mer taggad att fortsätta den vandringen. Det är faktiskt inte så svårt nu för tiden, det inser jag inte minst efter en stor vegansk frukostbuffé!

Läs mer om utmaningen på dess Facebooksida.

alprofrukost1

alprofrukost2

Jag åt bland annat det här – blåbärsyoghurt med solrosfrön och gojibär, kokosyoghurt med pumpafrön, växtbaserat kvargbröd med kvarg smaksatt med ramslök och en sprakande solskenssmoothie.
alprofrukost3

Inlägget skriver jag i samarbete med Alpro men åsikterna är som alltid mina egna.

En reaktion på ”Myplantbasedstory – frukost med Alpro

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s