Middagsinspo – grönkålssallad med sötpotatis och chilibites

Tänkte visa er kvällens middag. Bara sådär utan recept liksom. Som inspiration.

Färsk grönkål masserades med en skvätt olivolja. Den mjuknar lite av det och blir mer lättuggad. Blandades med riven morot och skivad salladslök. Allt det blandades sedan med en dressing gjord av vit balsamvinäger, honung, chiliflakes, curry, rapsolja, salt och svartpeppar.

Ovanpå grönkålsblandlingen lades små tomatklyftor, rostad sötpotatis och till sist några chili bites från frysdisken i affären. På fredagar efter jobbet vill man ju gärna ha det lite bekvämt menar jag.

gronkalssallad-sotpotatis-chilibites

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s