Skrämma-bort-virus-smoothie

Jag har dragit på mig en förkylning. :-(
Som tur är blir jag inte sjuk ofta för det finns inte mycket som gör mig så frustrerad som att vara tvungen att vila längre stunder. Det händer att jag beskriver mig själv som lat (har inga problem med att sitta och slötitta på Youtube-klipp en timme eller två exempelvis), men när jag måste ta det lugnt så här så inser jag hur mycket jag faktiskt ändå får gjort en normal dag!

En ljusglimt i denna sjuklighet är ändå att jag lyckades blanda till en suuupergod smoothie igår! Hade i en massa saker som jag tänkte att förkylningsvirus inte gillar, det var liksom prio ett, men så blev den åh-så-god också!

Mixa följande ingredienser:

1 näve färsk grönkål (ta bort de hårda stjälkarna)
3 dl tärnad mango, fryst
1 dl physalis, fryst
2 puckar fryst acerolapure
1 cm färsk ingefära
1 msk pressad citron
1 tsk spirulinapulver
2 dl kokosdryck (jag hade kokos- och risdrycken från Alpro)

gron-smoothie

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s