Smakbox

Tänkte berätta för/tipsa er om Smakbox. Har instagrammat om den ett par gånger, så den är kanske redan bekant för en del av er.
Två boxar hunnit släppas men jag blev prenumerant först inför nr 2 och har alltså bara fått en. Jag är en helt vanlig privatkund och betalar min prenumeration med egna pengar. Inget blogg-samarbete alltså.

Så här fungerar det. Varannan månad får man en låda skickad till sig innehållandes ca 15 produkter från både kända och mindre kända varumärken. Mest ät- och drickbart men lite annat också.
Priset per box är 189 kronor (såvida man inte lagt vantarna på en rabattkod). Värdet för produkterna är betydligt högre. Frakten ingår i priset.

Jag upptäckte denna tjänst på Instagram. Minns inte hos vem dock och nu har jag sett den hos så många, och alla verkar mycket nöjda!
Inte minst jag. Kände direkt att dessa lådor måste jag bara ha! Älskar att överraskas och att testa nya saker, så den är perfekt. Och är det något jag inte äter, dricker eller använder, ja då gör förmodligen Peter det. Eller någon kompis, familjemedlem eller kollega. Så sakerna lär ju gå åt menar jag. Antingen gläder man sig själv alternativt någon man tycker om. :-)

Låter det intressant så läs mer på smakbox.se

Med koden nbr2py får du 10% rabatt på din första box. Koden är en ”värvnings-kod” och gynnar även mig. Vill du gynna någon annan än mig så tar du reda på dennes kod.

Det här fanns i box nr 2, den jag fick. En mobilbild i dålig kvalitet, men det syns nog hyfsat bra vad som ligger där i lådan. :-)

smakbox

4 reaktioner på ”Smakbox

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s