Vad jag äter under en dag #2

Inlägget som visade vad jag åt under en dag i september blev ganska populärt. Tolkar det som att det var intressant? Så jag testar igen och ser om det håller i sig.
Så här såg gårdagen ut. Brukar oftast äta ett eller två mellanmål på dagen också men kände inte det behovet igår så då hoppade jag helt enkelt över det.

Planen var att bjuda er på lite mer varierad inspiration. Hittade ett recept jag tänkte laga till middagen men jag ooorkade bara inte gå och handla på dagen, det var sådant busväder ute! Så nu föll det sig så att middagen blev väldigt lik lunchen… Fast det gjorde inte så mycket för det var gott!

Frukost
Overnight chia oats:en med mango och silkestofu som jag skrev om i förra inlägget. Och en shot av citrus- och ingefärsdrycken jag gjorde i helgen.
overnight-oats-frukost

Lunch
Hampabiffar (köpta från frysdisken) med paprika, gurka och edamame. Dessutom en rödkålssallad gjord på rödkål, rapsolja, thaisoja, sesamfrön, salt och svartpeppar. Dressingen är en tahinidressing gjord på tahini, pressad citron, vatten, vitlökspulver, chilipulver, gurkmeja, salt och svartpeppar.
hampabiffar-lunch

Middag
Äggnudlar, broccoli rostad med vitlök och chili. Paprika, gurka. Rödkålssalladen från lunchen. Champinjoner och gul lök fräst med vitlök och chili. Tahinidressing. Pricken över i:et var kikärterna jag rostat med lite olja, salt, chilipulver, söt paprikapulver och vitlökspulver. Toppade det hela med lite extra thaisoja.
nudlar-kikartor-middag

Kvällsmys
Tre rutor raw-choklad.
goodio-blueberry-raw-choc

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s