Varm choklad på ”Choc Shot” (söndagsfrukost)

Under en resa till London i december plockade jag upp en flaska Choc shot. Hade sett den användas av utländska matbloggare och blivit väldigt nyfiken. Så här med facit i hand kan jag säga att jag ångrar mig… att jag inte köpte fler! Och i fler smaker.

Det är en flytande choklad. Vegansk, glutenfri, tillsatsfri och en massa andra såna där bra egenskaper ni vet. Innehåll: ”(Natural fruit extracts; apples, grapes & carob), water, cocoa, rapeseed oil, natural chocolate flavour”.

Vi har använt den främst som topping på raw cheesecakes och på glass och nicecream. Men även gjort varm choklad på den. Igår under vår söndagsfrukost rörde vi helt enkelt ner den i varm mandelmjölk. Så enkelt och så gott!
Ska kolla om den går att köpa i Sverige. Annars får det nog bli en beställning från Amazon eller liknande för jag vill inte vara utan denna en längre tid känner jag.

Läs mer om den här. De har nyligen gjort om designen på sina produkter, därför ser den annorlunda ut på websidan jämfört med den jag har.

hot-choc-varm-choklad

Söndagsfrukosten blev även i övrigt en enkel historia. Då jag haft en elak huvudvärk sedan i onsdags fanns inte orken eller lusten att slå till på stort. (Ska till naprapaten i morgon för att knäcka ut allt elände i nacken, längtar!!)
Till mig blev det mosad banan med müsli och mandeldryck…

musli-banan-mandeldryck

… och till Peter det han gillar allra mest – mackor! Valnötsbrödet jag bakade förra veckan och julknäcke. Dessutom ett bröd som inte är vegetariskt – har ni hört något så märkligt?! Det svarta, det heter Järnrike och innehåller blodprotein från nöt och gris… Visste inte ens att sådant fanns innan jag fick det i produktboxen Loddo. Har inte skrivit om den lådan tidigare/ännu. Har fått boxen utan kostnad av dem, men får inte betalt för att skriva om produkterna i den. Innehöll bland annat ätbara saker men även lite annat.

brodfat

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s