Vegansteak med sötpotatisstrips och en sås med sting

Hej! Tittar in en snabbis så här på lördagkvällen, mest för att visa vad vi åt till middag idag. Jag menar, det är säkert varför de flesta av er besöker mig, för att se vad jag äter?! :-)

Pepparbiffar brukar vi kalla dem här hemma. Vegansteak heter de egentligen och kommer från Veggyness. Vet inte så mycket om det märket egentligen, mer än att de har goda produkter och just steaksen är en favorit hos oss båda sedan länge.
Har alltid köpt dem på Hemköp inne i Stockholms city men nu i veckan hittade jag dem på Willys – jippie! Nu slipper jag åka ända till stan.

Till biffarna åt vi en annan sak som jag blev så glad över att hitta i en butik nära mig – sötpotatisstrips! Hos min lokala Coop-butik, i frysdisken. Sååå goda!! Sådär jättekrispiga som jag aldrig lyckats få till dem själv.

Såsen rörde jag ihop av havrefraiche, srirachasås, lökpulver, vitlökspulver, salt och vitpeppar. Den blev jättegod! Den kommer vi att äta många gånger, det kändes direkt. Mätte inte mängderna nu utan gick bara på känn. Finns intresse för det kan jag göra det nästa gång.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

vegansk-pepparbiff-med-sotpotatisstrips

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s