Sylt kokt på mango, jordgubbar och hallon

Först måste jag säga att man ska inte försöka blogga när man är stressad. När ens man står brevid och stampar och undrar om vi inte ska åka snart. Det var situationen igår när jag skrev om soppan. Det blev flera fel i det receptet som jag senare rättade. Det är ju inga problem om man går in på bloggen och läser men jag vet inte hur exempelvis Bloglovin fungerar? Om den uppdaterar inläggen när jag ändrar något en tid efter den första publiceringen?
Om du sparade ner receptet på något sätt kan det vara en god idé att nu dubbelkolla på den riktiga bloggen.

Något annat som hände igår var att jag så snart jag stigit upp efter min skönhetssömn kokade sylt. Det händer inte varje dag kan jag säga haha! (Är en sååå morgontrött person!)
Nu är det inte så märkvärdigt som det kanske låter för det var så väldans enkelt.

Frukten och bären la jag i kylskåpet kvällen innan, så att de tinat lagom till morgonen.
Sylten åt jag till frukostgröten. Jo jag la på mer sen, efter fotot togs. Så där lite sylt nöjer jag mig inte med det är ett som är säkert! Drygt hälften blev dock kvar och det hade jag i min overnight chia oats i morse.

Det här hade jag i sylten:

2 dl mango i kuber
2 dl jordgubbar
1 dl hallon
½ msk kokossocker
1 tsk chiafrön

Så här gjorde jag:

Kokade frukt, bär och kokossocker försiktigt några minuter. Rörde om några gånger under tiden och mosade samtidigt frukten och bären till önskad konsistens.
Tog kastrullen från plattan och rörde ner chiafrön.

Ät sylten varm eller avsvalnad. Förvara i kylskåpet i lufttät burk.

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s