Hänt i veckan

Det här blir inte mycket till veckosammanfattning vänner. Vet inte var den här veckan tog vägen eller vad jag gjorde. Inget särskilt, men ändå hann jag ingenting på något sätt.

Har inte ens packat upp det jag köpte på Saltå Kvarn förra veckan och som jag hade tänkt fota och visa er…

Jag jobbade på jobbet och jag jobbade i trädgården, så mycket vet jag. Mitt under trädgårdsfixandet igår fick vi oväntat besök. Det blev en kaffe ståendes på altanen (för utemöblerna tog vi fram först idag) och lek med gästernas hund. :-)

Igår var också dagen för säsongens första korvgrillning! Det hör till när vi jobbar på tomten, då e re korv me brö som gäller till lunch. Foto från det får avsluta veckan och så får vi se om nästa blir mer händelserik.

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s