Hänt i veckan

En av veckans höjdare var mitt besök på Nynäs Havsbads spa. Jag var där helt på egen hand och njöt av stillheten. Satt länge i solstolar utomhus och tittade på vattnet och fåglarna (duniga fågelungar i mängder! :)). Bläddrade lååångsamt i inrednings- och mattidningar. Och fick en uppfriskande saltskrubbs-behandling som doftade så gott!
En väldans mysig dag var det.

En kväll åt jag en fantastiskt god rödbetsburgare med chèvre på restaurang, tillsammans med två kollegor. Jag får skriva in här snart på vilken restaurang det var för den och burgaren vill jag gärna rekommendera. Kan dock inte göra det än för då vet alla på jobbet snart var vi var och det går inte för det är hemligt! Vi tre håller nämligen på och förbereder för årets friskvårdsdag som är tradition på mitt jobb, och denna kväll var vi ute och ”rekade” i ett visst område och test-åt.
Uppdaterat – det var på R’n’R Italian Diner i Gustavsberg.

I fredags delade Peter och jag på en flaska vin (som jag fick av min svärmor när jag fyllde år). Ett rött som heter Lynx – jättegott!
Anledningen till att vi myste lite extra var att vi samtidigt planerade årets camping/bilsemester! Kartan vi planerade på tog upp nästan hela köksbordet och nu har vi resan i stora drag uttänkt. Om några veckor bär det av. Jag längtar så att jag håller på att gå av!

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s