Goda drycker (?) till kalla vinterkvällar

Har hämtat ut en liten beställning från Systembolaget.
För den årliga Blossa-glöggen vill jag inte missa, särskilt inte i år när den har inspiration från Indien. Jag gillar ju det indiska köket så varför skulle inte glöggen som heter Old Delhi falla mig i smaken tänker jag. Mango smakar den som är så gott, samt spiskummin och chili. Spännande är det!

Tidningen VEGO har släppt ett eget vin, det röda Gran Vego. Det är ekologiskt och veganskt och ska passa till mustiga grytor, husmanskost, svamp, nötter, krämiga bönröror, pastarätter och risotto. (Nej, alla viner är inte veganska.)
Eftersom jag gillar tidningen vill jag gynna initiativet och så är jag nyfiken på smaken förstås!

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s