Glöggtips!

Igår hade vi Peters mamma över på första advents-fika. Bland annat bjöd vi på lättvinsglögg – Dufvenkrooks med smak av fikon och portvin. Alla tre gav vi den 5 av 5 i betyg! Jättegod smak, inte alls sliskig som lättglögg kan vara. Rekommenderas!
Flaskan följde med i senaste Kökets box (för vilken jag betalar själv) och det var tur det för jag hade nog inte köpt/upptäckt den annars.

I samma box låg också det vackra julgodiset, Christmas Almonds från Anthon Berg. Rostad mandel smaksatt med kanel och dragerad i mjölkchoklad. Personligen är jag inte så förtjust i sånt där sockerskal som är ytterst sedan, men bortsett från det så tyckte vi alla om godiset också.

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s