Julklappstips (2 av 3)

Nu är det dags för julklappstips nummer två och denna gång är det i budgetklassen. Precis som med förra klappen är det något jag själv använder och är mycket nöjd med.

Måttsats i rostfritt stål

Jag misstänker att det är många som precis som jag har mycket plastprylar i köket. Det finns visserligen sådana jag trivs bra med (mina Rosti Mepal Margrethe-skålar exempelvis) och jag är inte på väg att ”plastbanta” bort allt, men mina måttsatser i plast – de kan jag vara utan känner jag.

Bytte nyligen ut ett par av dem mot detta set i rostfritt stål. Räknar med att det kommer att hålla tills jag är gammal och slutar laga mat! Just detta set är tillverkat i Sverige, ett plus. Sök på ”måttsats jonas” så hittar du flera ställen att köpa det hos.
Det finns förstås fler varianter i materialet och som säkert är lika bra. Det är framförallt själva idén jag vill tipsa om. Jag tycker att det känns både bättre, finare och roligare att måtta med dessa än de i plast. De blir ju slitna efter ett tag.

Jag betalade 99 kronor för måttsatsen. En snabb googling idag visar att det finns från åtminstone 95 kr på webben och 129 kr i fysisk butik.

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s