Året 2017, del 1

Tänk att hela 2017 snart har varit… Tiden rusar verkligen förbi.
Det var ett lugnt år för min del, inget jag har något emot. Hittade några bilder och har knåpat ihop liten tillbakablick. Vi börjar med 2017’s första halva.

Sista träffen tillsammans med Saltå Kvarns smakråd lagade vi mat tillsammans med en av Saltås kockar. Jag hamnade här, där rätten Matkornotto skulle lagas.

Här var det strax dags att hugga in på all den goda maten. Några rätter är utanför bild här men det var en fantastiskt god lakto-ovo-vegetarisk buffé! Vad duktiga vi var!

Tillsammans med mina arbetskollegor gick jag på rundvandring på Gustavsbergs Porslinsfabrik. Under den fick jag lära mig att benporslin innehåller djurben. Alltså, man hör ju det på namnet men jag hade ändå inte gjort den kopplingen innan… Det var hur som helst roligt och intressant att besöka dem. (Och nu vet jag vilken typ av porslin jag ska undvika att köpa.)

Jag gillar att spa:a! 2017 blev det två gånger. Först här, på Yasuragi, tillsammans med min väninna Marie. Det är en tradition vi har att åka dit på våren.

Och sen här, på Nynäs havsbad, som jag besökte själv en dag.

Tidningen Naturligt om hälsa (nr 1 2017) hade med ett av recepten jag har på bloggen tillsammans med en bild på mig – roligt tycker jag!

En av årets absoluta höjdpunkter var vår årliga campingresa. Denna gång gick den till Nordkap bland annat och den resan skrev jag mer om här.

Så klart hängde vi i växthuset också när sommaren kom!

Ett av mina favoritrecept som jag la upp under denna tid är raw cheesecaken med smak av choklad och apelsin. Andra favoriter, hos mig eller hos er läsare var falafelcurryn, bärpajen med choklad, och mangosorbeten.

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s