Juice med morot, apelsin, äpple + sting

Jag har legat helt däckad i feber några dagar. Idag är jag äntligen feberfri men har nu århundradets förkylning istället. Usch vad jag tycker sånt är onödigt och frustrerande. Men det är väl bara att ta det lugnt så ger väl förkylningen med sig så småningom.

Innan jag blev sjuk var Peter sjuk, och när han gick till läkaren så sa hon åt honom att få i sig mycket c-vitamin. Så jag gjorde den här juicen till oss båda. Nu blev han visserligen inte frisk av den och jag, ja jag blev ju sjuk ett par dagar senare… så effekten kan diskuteras men den var väldigt god!
Den kräver en juicemaskin men har du inte en sådan kanske du kan få till en smoothie med samma smaker?

Till 2 glas behöver du:

3 morötter
2 äpplen
2 apelsiner, skalade
färsk ingefära, ca 1-2 cm

Så här gör du:

Dela morötterna och frukten vid behov, så att de passar din juicemaskin. Juica alla ingredienser.

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s