En stärkande röd juice

Igår var jag på vinkväll tillsammans med granntjejerna (mycket trevligt!). Trots att jag tog det lugnt med alkoholen har jag varit rätt så sliten idag.
För varje år som går tål jag alkohol allt sämre. Det känns som en både bra och dålig sak. Bra för att då hoppar jag ofta över alkoholen helt, bra för hälsan menar jag. Dålig för att jag egentligen tycker om att dela en flaska vin med vänner eller med Peter och jag tycker det är trevligt att gå ut och ta en öl på stan. Så lite ledsen är jag över att jag blir så dålig av så lite.

Hur som helst så ville jag idag ge min kropp något bra när den mådde så dåligt. Det fick bli en stärkande juice med röd färg och en massa nyttigheter. Och jag tror faktiskt att jag kände mig lite piggare strax efter att jag druckit upp den!

Till 2 glas behöver du:

3 rödbetor
2 morötter
2 apelsiner
en bit färsk ingefära, ca 2 cm

Så här gör du:

Skala alla ingredienser. Kör dem genom en juicemaskin/råsaftcentrifug. Häll upp i glas.

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s