Söndagsfrukost

I morse åt vi en mysig och god söndagsfrukost. Vi har inte lyckats hålla traditionen att göra det varje söndag men de blir av då och då. (Här skrev jag om varför vi började med dem.)

Så här såg den ut!

Vi passade på att testa några produkter. Sådana jag fått i Smakboxarna jag köper och en jag köpt på Willys.
Det här knäckebrödet från Skedvi var en och visade sig vara jättegott! Peter åt rågkakor också, med lätt & lagom med ost. Själv åt jag Zetas nya BreOliv på mitt knäcke, ett supergott mjölkfritt alternativ.

Müslin med smak av hasselnöt och honung kom i Smakboxen senast – riktigt god och härligt knaprig. Peter åt den med vaniljyoghurt och jag med den sista nya produkten för dagen, vegansk kokosyoghurt med mangosmak. Wow säger jag bara! Helt underbar! Den köper jag utan tvekan igen och vill även testa de andra smakerna (hallon samt naturell). Härligt krämig och med en mild smak av kokos och mango.
Färsk mango avnjöt vi också, magiskt god!

Här ser man kokosyoghurten. Den var inte bara god utan det känns som en kort och bra ingredienslista också:

Kokosmjölk* 76%, mango 17%, vatten, tapiokastärkelse*, yoghurtkultur (S. thermophilus, L. bulgaricus, L. acidophilus, B. lactis). *Ekologisk råvara.

Den röda juicen mixade jag snabbt ihop av jordgubbar och pressad apelsin.

Bra frukost!

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s