Anammas formbara färs

Vi har testat Anammas nyhet Formbar Färs.

Jag har saknat en vegofärs som går att forma sedan Hälsans Köks variant försvann för flera år sedan. Så jag blev väldigt glad och hoppfull när jag såg nyheten om denna nya från Anamma!
Den var lite svår att finna i butik till en början men nu ser jag den överallt. Och goda omdömen om den likaså, den verkar vara mycket uppskattad av många. Jag förstår varför.

När vi teståt den i lördags så gjorde jag det lätt för mig. Vi hade en kryddmix liggandes hemma, för seekh kebab, så jag smaksatte färsen med den. Kryddmixen var sådär…, ingen vi blev sugna på att använda igen. Men färsen! Vilken grej! Den funkade så bra att forma och biffarna fick riktigt fin konsistens.

Vi kommer definitivt att använda färsen igen och vill du ha en formbar vegansk färs – köp denna vettja!

”Kebaben”, basmatiris kokt i lite gurkmeja, sallad, gurka och ugnsrostade tomater. (Hade på ett par olika såser sedan också som vi hade ståendes i kylen, men ingen av dem passade riktigt bra. Orkade inte göra någon passande variant denna kväll…)

En reaktion på ”Anammas formbara färs

  1. Pingback: Burgare av Anammas formbara färs – Vego Inspira

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s