Burgare av Anammas formbara färs

Vi provade Anammas formbara färs nyligen, (skrev om det här). Drygt halva påsen var sedan kvar och av det gjorde vi hamburgare.

Precis som vid första testet av färsen använde jag en kryddmix. Har ett helt gäng olika sådana liggandes i skafferiet, fått dem i produktboxarna jag prenumererar på. Så länge de inte är fullproppade med socker tycker jag de är helt ok att använda kvällar när energin inte är på topp.

Denna gång var det en riktigt god mix! Sydney Style Burger Spices från Santa Maria. Kryddade extra med torkad rosmarin och burgarna blev riktigt goda! Och färsen skötte sig precis lika bra den här gången. Verkligen en superprodukt!

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s