Kokosskålar

Har visat dem på Instagram men inte här tror jag – mina kokosskålar! Jag är så nöjd med dem och blir lika glad varje gång jag serverar mig själv en smoothiebowl eller något annat gott i en av dem. Och träskedarna förstås, de hör liksom ihop med skålarna på nåt sätt.

Jag har en polerad skål och en ickepolerad. Köpte dem från Quality Brands Sweden. Man kan köpa dem på fler ställen men de hade ett praktiskt paket med en av varje sorts skål samt de två skedarna när jag letade inköpsställe, så då slog jag till.

Igår oljade jag in dem för första gången, efter några gångers användning. Så nu är de blanka och fina igen och med sådan skötsel ska skålarna enligt vad jag läst hålla länge.

Var lat och la in mina Instagrambilder nedan, därav den ”konstiga” kvaliteten.
Vill du se ett filmklipp som visar hur kokosskålar görs så har jag länkat in en sådan under bilderna. Lite kul att se tycker jag!

 

 

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s