Bröllopsdag

Åren går så fort… Vi har redan firat vår andra bröllopsdag, fastän det känns som att det var ganska så nyligen vi gifte oss!

Vi slog inte på stort men hade en supermysig kväll här hemma i lördags. Vädret visade sig från sin bästa sida, en flaska champagne som Peter fått i present åkte fram och vi åt en massa gott förstås. Knäcke med rosmarinsmak, mjukt bröd, det sista av kronärtskocksröran, Oatlys påMackan Vitlök Gurka med en extra klyfta vitlök i och jordgubbar. Jo, där är en liten skål med mosad avokado också, kryddad med salt och peppar, men avokadon var inte riktigt mogen så den röran blev inte så god denna gång.

Vi tog ett varv i trädgården mitt i allt det gottiga och här var jag, hej hej!
Det är så grönt ute nu, underbart!

Som så ofta fick Peter välja mellan tre varmrätter jag föreslagit. Att han valde linsgratängen borde jag ha förstått, fastän det var den minst festliga rätten. Han väljer nämligen ofta rätten med linser om sådana finns med. Inte mig emot! Gratängen var jättegod och vi åt den med brödet som var kvar från ”förrätten”. (Gratängreceptet kommer.)

Vi satt länge på altanen men efter ett tag blev det faktiskt lite kyligt ute och vi förflyttade oss ner till växthuset. Där var Peter DJ och spelade svensk country av alla genrer. Vi tog ett glas rosé och till det åt vi ännu fler jordgubbar och jättegoda veganska tryfflar från Åre chokladfabrik. En riktigt härlig kväll!

 

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s