Oumph! Italian Style Pizza

Så särskilt nya är de väl inte längre, de 100% växtbaserade pizzorna från Oumph! (jo det stavas så, med utropstecken å allt). Men eftersom vi gillade Italian-varianten när vi testade den vill jag ändå skriva om den. Och den andra sorten, Grilled Style, återstår för oss att testa.

Det hör inte till vanligheterna att vi köper och äter fryspizza. Dels för att det inte brukar vara så gott och dels för att det finns bättre saker att äta rent näringsmässigt. (Och kombinationen av de två gör att när vi väl väljer att äta pizza så blir det nygräddade sådana från pizzerian i närheten.) Men Oumph!-pizzorna blev vi nyfikna på! Vi är båda mycket förtjusta i deras produkter i övrigt.
När vi handlade så fanns bara Italian-varianten i butiken så valet var enkelt.

Nu blir inte detta någon utförlig recension för jag ska ärligt säga att jag glömt detaljerna… det var så länge sedan vi åt pizzan… Men det jag minns är att vi båda tyckte om den och absolut vill äta den igen. Och prova den andra sorten som sagt.
En sak jag tror att vi båda reagerade på var botten som för att vara i fryspizza var ovanligt lyckad.

Så, se detta som ett tips nästa gång du inte orkar laga mat. Eller ens orkar gå till pizzerian runt hörnet.

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s