Tre restaurangbesök

Hur skoj det än är att laga mat själv så är det något alldeles speciellt med att gå ut och äta tycker jag! Under den senaste tiden har det blivit både lunch och middag på restaurang.
För er som följer mig på Instagram, antingen bloggens konto där eller mitt personliga, blir detta kanske lite upprepning men ändå…

När jag fyllde år i vintras så önskade jag mig av Peter en middag på den indiska restaurangen Shanti Ultimat. Nu i juli fick jag äntligen njuta av min present! (Vi är inte så snabba med sånt där alla gånger…)
Vi hade en underbar sommarkväll på uteserveringen, en sån där man lever på länge. Och det var så otroligt gott! Det finns ju liksom en anledning till att jag ville äta just där, och det är inte omöjligt att jag önskar mig precis samma födelsedagspresent nästa år.

Jag åt Palak Paneer förstås, det gör jag nästan alltid när jag är på indisk restaurang. Indisk öl drack jag till.
Skrev om Ultimat för ett tag sedan, här.

Med kollegor har jag varit ute och ätit lunch. Bland annat vegetarisk buffé på Ösmo Plantshop. Där har vi varit tidigare flera gånger och alla uppskattar vi plantshopens buffé mycket, vegetarianerna som allätarna.
Rätterna varierar, men så här såg den kalla delen ut denna gång.

Och här var de varma rätterna för dagen samt brödet.

Nu i veckan lunchade jag och några kollegor på Norrby Trädgård. Jag åt en sallad med chèvre och rödbetor med mera och så mycket smak som är i deras sallader… jag fattar inte hur de gör?! De får till det så galet gott!

De har en fin trädgård att kika i också och de säljer lite växter, krukor och sånt. Jag köpte med mig en rosmarinplanta hem som nu står i växthuset och doftar fantastiskt.

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s