Bodystore – mina favoriter + rabattkod

– Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore. –

Bodystore är en av mina favoritbutiker på nätet, jag handlar där ganska så ofta. Dels för deras stora utbud av produkter som jag gillar och använder och dels för de bra priserna.
Just nu, och fram till klockan 23:59 den 30 september, får man 20% rabatt på ett köp hos dem. (På allt utom veckans kampanjer, Holistic och Great Earth.) Rabatten fås med koden ”HÄLSA20” som anges i kassan.

Jag passade givetvis på att fylla förrådet av godsaker här hemma. Tänkte nu visa några av de saker jag köpte denna gång och även mina absoluta favoriter som jag köper ofta.

Bars är något jag verkligen gillar, tycker det är så tokigt gott!. Det är lyx för mig men också något väldigt bra då jag mår så mycket bättre av sådana än av ”vanligt” godis som jag tidigare åt stora mängder av. Jag väljer dem som görs på nötter, torkad frukt, frön, kryddor och så. Rena saker. Där man kan läsa och enkelt förstå ingrediensförteckningen kan man säga. En del bars innehåller mycket skumt… och de äter jag inte.

Raw Bite Cacao och Raw Bite Apple Cinnamon är nog de två sorter jag äter allra mest av.
Det är en dyr vana med bars… jag tycker dock att det är värt det… men varför betala mer än man behöver? Jag köper oftast storpack på nätet och det när sådana finns på kampanj. Det gör stor skillnad i plånboken jämfört med att köpa en i taget i butik på stan!

Exempel på andra sorters bars jag gillar är Get Raw Chocolate Walnut (vilken jag köpte en hel låda av nu), ett par av Get Raws andra sorter, Smiling Mellisruta Morotskaka och Smiling Mellisruta Citron/Ingefära.

Kanske är de tänkta till barn? Men det hindrar inte mig från att gilla fruktrullarna från Bear. Favoritsmaker är mango, hallon och svarta vinbär.
Kung Markattas soja-snacksmix får följa med i beställningen då och då.

Äter vi för mycket av något här hemma så är det i så fall av Hummuschipsen från Eat Real… Alltså, jag vågar inte tänka på hur många påsar vi köpt och ätit genom åren. De är sååå goda!
Men det är som med bars:en, till skillnad från ”vanliga” chips så får chips gjorda på bönor/ärtor/linser/quinoa mm mig inte att må dåligt. Och att inte unna mig snacks emellanåt, nää det är inte ett alternativ.
Hummusvarianten är alltså min favorit från det märket, men de har flera goda sorter. Exempelvis Quinoachipsen med smak av soltorkad tomat och rostad vitlök.

Andra fantastiskt goda chips är de från Veggie Peggy. Alla deras sorter är goda men de tre nedan är mina favoriter. Särskilt den med medelhavskryddor.

Jag har nog skrivit på bloggen någon gång att jag inte tycker om te. Det gör/gjorde jag inte heller tills jag upptäckte örtteer (säger man så?). Teer utan teblad, istället innehållandes exempelvis ingefära, kanel, gurkmeja, blommor och bär. Det gör mig så glad att nu kunna ta en kopp het dryck till fikat på jobbet eller i tv-soffan på kvällskvisten. Ett litet problem dock… jag vill prova alla sorter som låter goda och det är många askar i skåpet hemma nu. Fast som ett problem ser jag det inte ändå, jag är bara lycklig över att ha hittat teerna för mig.

Pukka är märket jag har flest sorter av. Higher Living köpte jag förra gången jag la en order. Och denna gång slog jag till på ett par från English Tea Shop, det ska bli spännande att prova dem.

Sen blir det förstås annat smått och gott. Inte minst när vaniljextrakt (och pulver) går att köpa på kampanj, vanilj har ju blivit så oerhört dyrt det senaste året!
Tamarisoja använder jag allt mer. Nu köpte jag en från Renée Voltaire, det blir första gången jag provar just den sorten.  Tahini köper jag visserligen också i fysiska butiker ibland men varför inte klicka hem till bra pris när man ändå beställer.
Kakaopulver är något det går åt mycket av här hemma, både raw och icke raw. Just raw köper jag ofta från Bodystore. Likaså quinoapuffar (som jag gjorde godis av i förra inlägget). Har puffarna också som topping på smoothiebowls och i müsli mm.

Det var några av mina favoriter från Bodystore. Glöm inte att det är 30 september som är sista dagen för kampanjen om du vill passa på att beställa något.

Nu ska jag äta middag (svampbollar med quinoa) och sen ska jag avnjuta en påse hummuschips framför tv:n. :-)

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s