Söndagsfrukost

I morse hade vi en söndagsfrukost i all enkelhet. Jag är lite krasslig och Peter skulle åka iväg direkt efter så det var lagom med en enkel variant. Det var mysigt att sitta och prata en stund och njuta av stillheten som bara finns just på mornarna.

Jag dukade till Peters stora glädje fram bröd, mjukt och hårt. Påläggsskivor från Quorn. Kall smoothie och hett te. Smör hade vi också men det fastnade inte på bild.

Pålägget är de nya veganskivorna med rökt smak från Quorn. De provade vi idag för första gången. Peter som vanligtvis uppskattar quorn mycket gillade inte dessa skivor alls och en ost åkte senare fram ur kylskåpet. Han kände en bismak han inte tyckte om.
Själv tyckte jag att de var helt ok och åt dem på alla mina smörgåsar. Skulle definitivt rekommendera dem till andra men kommer nog inte att köpa dem igen för att ha som just smörgåspålägg i alla fall. Men det beror mer på att jag inte direkt uppskattade köttpålägg på mackan förr i världen heller, på den tiden jag åt det.
Hur som helst är det roligt att Quorn nu lanserat smörgåspålägg i olika smaker.

Knäckebrödet är detta, Sötpotatis & bönor från Leksandsbröd. Kom i den senaste Smakboxen. Klart godkänt men å andra sidan – vilket knäckebröd är inte gott? Jag älskar hårt bröd!

Denna morgons te. Rooibos från Friggs med smak av äpple, kanel och hibiskus.

 

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s